Vissza a főoldalra
RSS
Keresés
Különös
Bedrogozta, megkínozta és megerőszakolta a fiatal nőt
Blikk 2014.07.17. 8:43:00

W. Csaba fürdőruhás fotózásra keresett fiatal lányokat. Az interneten feladott apróhirdetésére jelentkező lánnyal egy újpalotai parkolóban találkozót, majd felvitte egy lakásba azzal az ürüggyel, hogy ott lesz a fotózás. A 30 éves férfi itatni kezdte a lányt, italába ectasyt kevert.Az eset a közelmúltban történt, ám az ügyet eddig nem hozta nyilvánosságra a rendőrség - nem véletlenül. W. Csaba olyan elborzasztó dolgokat művelt az áldozattal, amely minden nő rémálma. A férfi Summer fashion modell szlogennel egy piacvezető internetes apróhirdetési oldalon jelentette meg, hogy fürdőruhás fotózásra keres fiatal lányokat. A gyanútlan nő jelentkezett a felhívásra, és megadta elérhetőségét. W. Csaba pár napra rá felhívta az áldozatát, és megbeszélt vele egy találkozót egy újpalotai gyorsétterem parkolójába.

A férfi innen elvitte egy XV. kerületi lakásba, azt mondta a fiatal hölgynek, hogy ott lesz a fotózás. Ehelyett azonban itatni kezdte. Vizébe és üdítőjébe egy MDMA nevű kristályt kevert, amitől az áldozat rosszul lett. Ezután W. Csaba ismét kocsiba ültette az elkábított nőt, azt mondta neki, egy budai lakásba viszi, ahol megmutatja neki korábbi munkáit. Ott ismét kristályos vízzel itatta, és amikor már teljesen elbódult, szexuális játékokra kényszerítette.

Úgy tudjuk, a szerencsétlen áldozat a poklok poklát járta meg a budai lakásban. Először négykézlábra kellett ereszkednie, és úgy kellett követnie mindenhova W. Csabát. Amikor a perverz ezt megunta, ráparancsolt a nőre, hogy csókolgassa a lábát, majd összevissza köpdöste. Ezután a magából kifordult férfi egy bőrszíjjal verte el a halálra rémült fiatal lányt, akinek igazi megpróbáltatásai még hátravoltak.

W. Csaba újra megverte a lányt, végül egy vibrátorral megerőszakolta. A megalázott áldozatnak ezek után orálisan ki kellett elégítenie W. Csabát, a perverz férfi csak ezután engedte el. A rendőrség nemrégiben elfogta az elkövetőt.

 
A rovat további friss hírei
Gyilkossági kísérlet a görög étteremben
A rendőrtiszt, akit megcsapott a parfüm illata
Bögrével bántalmazta fiát
Sógornőjével akart szexelni
Gyengébbik nem: lány rugdosott össze lányt
Legolvasottabb hírek
Nyolc orvos látta, mégis meghalt egy egyéves kislány - a szülők büntetőfeljelentést tettek
Buszsofőrök gázpisztollyal: összevagdosott ülések, vécének használt járművek - igen, a cigányok
Továbbra is „dubajoznak” a lányok - újabb kerítő került a rendőrség látókörébe
Nyakon akarta szúrni a rendőrt - kényszergyógykezelésre küldhetik
Szado-mazo pornófilmforgatás: egy ember ellen javasolnak vádemelést
Legfrissebb hírek
Csak papíron gondoztak: alapítványos csalókat leplezett le a NAV
Hotelekben pihente ki a sikkasztás fáradalmait a megtévedt postás
Prostituáltakból élt: mindkét élettársát futtatta a férfi
Berúgta a cigány ajtót, majd csodálkozott, amikor megszólalt a riasztó
Konyhakéssel szúrta meg fiát egy mogyoródi férfi
 


ImpresszumKapcsolatMédiaajánlatPartnereink