Vissza a főoldalra
RSS
Keresés
Tárgyalóterem
Bíróság előtt a rendőrtiszt feleségét is megerőszakoló cigánybűnöző
kriminalis.hu/Blikk/Bors 2014.07.02. 13:28:00

Az elmúlt évek egyik legbrutálisabb szexuális bűnözője állt tegnap bíróság elé. N. Sándor egyik áldozatának férje a rendőrség kiemelten fontos egységének vezetője. A 24 éves cigány a másik áldozatát nemi erőszak közben csavarhúzóval kis híján halálra szurkálta.Fiatal kora ellenére jelentős bűnlajstrommal bír N. Sándor, igazi „rejtett erőforrás”: korábban rablásokért már többször elítélték, még a nyolc általánost sem járta ki. Tegnap erőszakos közösülés, személyi szabadság megsértése és erőszakos közösülés kísérlete miatt ült a vádlottak padjára a Budapest Környéki Törvényszéken.

A cigánybűnöző tavaly márciusban 24 órán belül kétszer is lecsapott. Előbb március 4-én, a déli órákban, a dunakeszi vasútállomás közelében, majd másnap reggel, a sződligeti Duna-parton rontott rá magányosan sétáló áldozataira.

A tárgyaláson részt vevő két bulvárlap eltérően számol be a támadások részleteiről, közöljük mindkét változatot.

Bors:

Csak egy hajszálon múlt, hogy első támadása nem végződött halállal. N. Sándor egy csavarhúzóval több mint húsz alkalommal szúrta meg a neki ellenálló asszonyt, az egyik döfés alig kerülte el a nő combjában az artériát. A felolvasott vádirat szerint a férfi nemi szervével két alkalommal a nő szájába hatolt, a nemi erőszak befejezésében végül egy érkező vonat akadályozta meg.

Második támadása egy futó nő ellen irányult. Az asszony egy magas rangú, osztályvezetőként dolgozó rendőrtiszt felesége. Őt egy késsel fenyegette meg N. Sándor, majd orális aktusra és közösülésre kényszerítette. A rendőrség még aznap elfogta a Csörögön élő férfit.

Blikk:

A vádlott nem sokkal a támadások előtt szabadult előző büntetéséből, az agresszív, 8 általánost sem kijárt férfi még a börtönben is verekedős volt. Dunakeszin portyázott, amikor tavaly március 4-én a vasútállomásnál meglátott egy nőt. Lelépett a peronról, és megközelítette a gyanútlan Évát, majd egy csavarhúzót nyomott a nő testéhez.

„Oda, a bozótba, oda, a bokorba" - terelte áldozatát, azzal fenyegetve, hogy megszúrja. A rémült nő teljesítette óhaját, mégis 13 szúrást kapott, főleg a combjába, kis híján az artériába. A kegyetlen támadó összeharapdálta Éva száját is, próbálta megerőszakolni, ám mivel nem volt merevedése, bosszúból halántékon rúgta a nőt. Évának úgy sikerült megszöknie, hogy egy érkező vonat megzavarta a támadót.

Másnap N. Sándor az egyik magas beosztású rendőr feleségét ejtette túszul. Sződön, a futóút mellett egy fa mögül lesett áldozatára, majd a nyomába eredt. Fanyelű késsel a kezében tartotta sakkban az asszonyt, akit a Duna-partra vitt.

„Ne kiabálj, mert megöllek! - fenyegetőzött a vadállat. - Gyere velem a Duna-partra, megmutatom a sátramat" - mondogatta a halálra rémült nőnek.

A sokkos állapotú asszonyt arra kényszerítette, hogy simogassa a nemi szervét és izgassa tovább. N. Sándornak végül hosszas próbálkozás után mégis sikerült megerőszakolnia a szerencsétlen asszonyt, aki eközben rosszul is lett.

A vádiratból kiderült: N. Sándornak van gyermeke, azonban nem él együtt családjával. A DNS-vizsgálatok teljes mértékben igazolják bűnösségét, az elmeorvos-szakértői vélemény szerint nem szenved elmezavarban, tehát büntethető. Ügyvédje azonban becsatolt egy papírt, amely azt igazolja, hogy N. Sándort korábban dühkitörések, öngyilkossági szándék miatt kezelték elmeosztályon.

A cigány kedden változtatott vallomásán, azt állította: elismeri a bűncselekményeket, de nem emlékszik semmire. Mivel ez ellentmond annak, hogy fenntartaná korábbi tagadását, így újra egyeztetett ügyvédjével. Végül abban maradtak, a bizonyítékok súlya alatt elismeri a bűncselekményeket, azonban nem akar vallomást tenni.

A tegnapi tárgyaláson megjelent az első áldozata is. Az ő meghallgatásának idejére a bíró zárt tárgyalást rendelt el. A hölgy nem kívánt nyilatkozni, látható módon még több mint egy évvel az őt ért trauma után sem tudta feldolgozni a történteket.

 
A rovat további friss hírei
9 hónap börtönre ítélték a korrupt körzeti megbízottat
Fegyházbüntetésre ítélték a házkutatás címén rabolgató álrendőröket
„Elsimítás”: hivatali vesztegetésért küldtek rács mögé volt rendőröket
Két év nyolc hónapot kapott a nyaklánctolvaj, akit egy 7 éves fiú próbált visszatartani
Súlyos hibát vétettek a Fenyő-gyilkosság helyszínelői
Legolvasottabb hírek
Nyolc orvos látta, mégis meghalt egy egyéves kislány - a szülők büntetőfeljelentést tettek
Buszsofőrök gázpisztollyal: összevagdosott ülések, vécének használt járművek - igen, a cigányok
Továbbra is „dubajoznak” a lányok - újabb kerítő került a rendőrség látókörébe
Nyakon akarta szúrni a rendőrt - kényszergyógykezelésre küldhetik
Szado-mazo pornófilmforgatás: egy ember ellen javasolnak vádemelést
Legfrissebb hírek
Csak papíron gondoztak: alapítványos csalókat leplezett le a NAV
Hotelekben pihente ki a sikkasztás fáradalmait a megtévedt postás
Prostituáltakból élt: mindkét élettársát futtatta a férfi
Berúgta a cigány ajtót, majd csodálkozott, amikor megszólalt a riasztó
Konyhakéssel szúrta meg fiát egy mogyoródi férfi
 


ImpresszumKapcsolatMédiaajánlatPartnereink