RSS
Keresés
[MenuItem:Text,Hirmix]
Kerékkulccsal, vascsővel és deszkával „dolgoztak fel” egy közlekedési balesetet Tiszabőn
Kriminalis.hu 2021.04.13. 7:47:00
Egy helyi lakos kerékpárral közlekedett Tiszabő belterületén 2021. április 11-én, a déli órákban. A biciklis egy útkereszteződéshez érve balra kívánt kanyarodni, azonban egy gépkocsi vezetője már megkezdte előzését, ezért összeütköztek.

A kerékpáros a balesetet követően „szóváltásba keveredett” a járművet vezető korábbi haragosával és az időközben a helyszínre érkező családtagjaival. A gépkocsi sofőrje egy kerékkulccsal, míg a másik két jogsértő vascsővel és deszkával bántalmazták a sértettet, aki elszaladt.

A három támadó a bántalmazott után eredt, utolérték és tovább ütlegelték a fiatalembert. A verésnek a sértett helyszínre érkező édesapja vetett véget.

A fiatal férfi - az elsődleges orvosi vélemény szerint - nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. A rendőrök elfogták és előállították a Kunhegyesi Rendőrőrsre a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható helyi lakosokat, akiket csoportos garázdaság bűntett és testi sértés vétség elkövetése miatt gyanúsítottként kihallgattak.

A Karcagi Rendőrkapitányság a cselekmény körülményeit büntetőeljárás keretében vizsgálja.

 


ImpresszumKapcsolatMédiaajánlatPartnereink