Vissza a főoldalra
RSS
Keresés
Adó- és vámügyek
Továbbra is „dubajoznak” a lányok - újabb kerítő került a rendőrség látókörébe
Pesti Riport/Blikk 2013.07.18. 10:09:00

A jelek szerint a Nemzeti Nyomozó Irodának (NNI) nem sikerült teljesen felszámolnia a virágzó leánykereskedelmet, mert továbbra is lányok tucatjai „dolgoznak” arab országokban. Csupán annyi változott, hogy több lett a magánzó szexmunkás, akik egyszer közvetítővel már jártak kint, azok most az akkor szerzett kapcsolataikat hasznosítják. A közvetítők ennek ellenére még nem hagyták teljesen magára ezt a „piacot”.Dubajban több tucatnyi olyan utazásszervező iroda működik, amely jogosult vízum igénylésére. Ezek segítségével gyerekjáték kijutni, igaz, a repülőjegyet első körben a lányok állják sok esetben, de később megtérülnek a költségeik. A lányok mostanra megtanulták, kik a gazdagabb kuncsaftok, kikre érdemes „kacsintgatni". Mivel Dubajban épp olyan fehér viseletben járnak a hercegek, mint az egyszerű kereskedők, a kocsik rendszámát érdemes figyelni. A hercegek és egyéb méltóságok rendszáma általában rövid, egy szám, egy betű. Minél kisebb szám áll a rendszámtáblán, annál gazdagabb és előkelőbb tulajdonosa van. A szállodák halljában kávézgató lányok itt szúrják ki leendő kuncsaftjukat, akinek kíséretének egyik tagját, testőrét vagy titkárát szólítják meg.

A közvetítők ennek ellenére még nem hagyták teljesen magára ezt a piacot. Úgy tudjuk, a most lezárult nyomozásban tanúskodó egyik férfi - egy budapesti modellügynökség tulajdonosa - is érdekelt az üzletben. Ellene már korábban a Nemzeti Nyomozó Irodánál tettek feljelentést kiutaztatott lányok, de akkor még nem indult eljárás. Információink szerint S. tehetős magyar és hazánkba látogató külföldi üzletembereknek, valamint közéleti személyiségnek is „közvetített” fiatal lányokat.

Értesülésünk szerint jelenleg is nyomoznak kerítés bűntette miatt, ez az eljárás több ponton átfedésben van a nemrégiben lezárult üggyel.

A nyomozóhatóság 2011. június 23-án csapott le egy futtató banda három tagjára, Kutasi Zoltánra, Petri Szilviára és Sz. Vivienre. Ellenük a közelmúltban nyújtotta be a vádiratot az ügyészség, amely szerint ők hárman közvetítettek ismert modelleket és civileket is erotikus munkára az arab országba.

Információnk szerint a bűnügyben kihallgattak egy fiatal hölgyet is, aki korábban az egyik gyanúsítottal közösen működtetett „modellügynökséget”, ám őt - bizonyos hasznos információkért cserébe - végül kihagyták a bűnügyből - számol be a Pesti Riport.

 
A rovat további friss hírei
Éveken keresztül nem fizette be az áfát
Őrizetbe vették a NAV egyik felsővezetőjét, mert a gyanú szerint megvesztegették egy 342 ezer forintos telefonnal
Könyvelőként visszaélt a cég pecsétjével
Csak papíron gondoztak: alapítványos csalókat leplezett le a NAV
Horgásznak tűntek, cigarettát csempésztek
Legolvasottabb hírek
Nyolc orvos látta, mégis meghalt egy egyéves kislány - a szülők büntetőfeljelentést tettek
Buszsofőrök gázpisztollyal: összevagdosott ülések, vécének használt járművek - igen, a cigányok
Továbbra is „dubajoznak” a lányok - újabb kerítő került a rendőrség látókörébe
Nyakon akarta szúrni a rendőrt - kényszergyógykezelésre küldhetik
Szado-mazo pornófilmforgatás: egy ember ellen javasolnak vádemelést
Legfrissebb hírek
Nézeteltérés: fahusánggal többször fejen ütötte a haragosát
Emberöléssel gyanúsított és rablásért elítélt bűnözők akadtak horogra külföldön
Megerőszakoltak egy kiránduló nőt egy budai turistaútvonalon
Kerékkulccsal, vascsővel és deszkával „dolgoztak fel” egy közlekedési balesetet Tiszabőn
Viktor potencianövelőkben, teljesítményfokozókban és nyugtatókban utazott - a nyomozók megjelenéséig
 


ImpresszumKapcsolatMédiaajánlatPartnereink